Efternamn AbdousAtt veta mer om Abdous efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdous ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdous.

Abdous efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdous, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdous är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdous

Visa karta över efternamnet Abdous

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdous i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdous, så att vi kan få exakt information om alla Abdous som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdous efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdous efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdous är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdous i världen

 1. Algeriet Algeriet (3619)
 2. Marocko Marocko (1635)
 3. Frankrike Frankrike (293)
 4. Niger Niger (78)
 5. Iran Iran (23)
 6. Spanien Spanien (22)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (19)
 8. Kanada Kanada (12)
 9. Belgien Belgien (4)
 10. England England (2)
 11. Afghanistan Afghanistan (1)
 12. Brasilien Brasilien (1)
 13. Ungern Ungern (1)
 14. Nederländerna Nederländerna (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdous runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdous efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdous är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdous är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdous när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdous.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdous har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdous som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdous kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdous ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdous eller något av de liknande efternamnen till Abdous kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdous har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdous, men med en gemensam rot.

 1. Abdus
 2. Abdis
 3. Abdoussi
 4. Abdias
 5. Abdes
 6. Abbots
 7. Abades
 8. Abadias
 9. Abbotts
 10. Abts
 11. Abdk
 12. Abudas
 13. Abdić
 14. Abdiji
 15. Abdiaj
 16. Abudoj
 17. Abdz
 18. Abdek
 19. Abats
 20. Abadez
 21. Abitz
 22. Aboites
 23. Aboytes
 24. Aubets
 25. Avdic
 26. Abtouche
 27. Abidjan
 28. Avdić
 29. Avdija
 30. Avdiji
 31. Abdagic
 32. Aftis
 33. Abetz
 34. Avtzis
 35. Avdiaj
 36. Aftiss
 37. Abbotson
 38. Apitius
 39. Abatucci
 40. Abbadessa