Efternamn AbdkAtt veta mer om Abdk efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdk ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdk.

Abdk efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdk, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdk är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdk

Visa karta över efternamnet Abdk

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdk i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdk, så att vi kan få exakt information om alla Abdk som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdk efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdk efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdk är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdk i världen

 1. Algeriet Algeriet (3)
 2. Somalia Somalia (1)
 3. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdk runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdk efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdk är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdk är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdk. Detta beror på att efternamnet Abdk ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdk har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdk som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdz
 2. Abdek
 3. Abdis
 4. Abdus
 5. Abts
 6. Abdes
 7. Abades
 8. Abadez
 9. Abdous
 10. Abitz
 11. Avdic
 12. Abdias
 13. Abudas
 14. Abdić
 15. Abdiji
 16. Abetz
 17. Abdiaj
 18. Abudoj
 19. Abats
 20. Abadias
 21. Apitz
 22. Apodaka
 23. Aubets
 24. Avetik
 25. Abidjan
 26. Avdić
 27. Avdija
 28. Avdiji
 29. Abdagic
 30. Aftis
 31. Afteka
 32. Avdiaj
 33. Aftyka
 34. Abbots
 35. Abbotts
 36. Abdeslam
 37. Abdikadir
 38. Abdoussi
 39. Aboites
 40. Aboitiz