Efternamn AbatsAtt veta mer om Abats efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abats ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abats.

Abats efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abats, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abats är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abats

Visa karta över efternamnet Abats

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abats i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abats, så att vi kan få exakt information om alla Abats som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abats efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abats efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abats är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abats i världen

 1. Irak Irak (16)
 2. Indonesien Indonesien (4)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abats runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abats efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abats är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abats är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abats genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abats. Detta beror på att efternamnet Abats ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abats har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abats som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abts
 2. Abades
 3. Abdis
 4. Abdus
 5. Abitz
 6. Aubets
 7. Abetz
 8. Abdes
 9. Abbots
 10. Abadez
 11. Abadias
 12. Abbotts
 13. Abdous
 14. Aboites
 15. Aboytes
 16. Apitz
 17. Abdias
 18. Abdk
 19. Abudas
 20. Aftis
 21. Abatcha
 22. Abdz
 23. Abdek
 24. Abatucci
 25. Aboitiz
 26. Avdic
 27. Avetik
 28. Abdić
 29. Abdiji
 30. Abdagic
 31. Abdiaj
 32. Abudoj
 33. Aptazy
 34. Avtzis
 35. Aftiss
 36. Abbotson
 37. Apitius
 38. Abatecola
 39. Abbadessa
 40. Abbattista