Efternamn AbatchaAtt veta mer om Abatcha efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abatcha ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abatcha.

Abatcha efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abatcha, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abatcha är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abatcha

Visa karta över efternamnet Abatcha

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abatcha i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abatcha, så att vi kan få exakt information om alla Abatcha som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abatcha efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abatcha efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abatcha är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abatcha i världen

 1. Nigeria Nigeria (7267)
 2. Tchad Tchad (3370)
 3. Kamerun Kamerun (1270)
 4. Niger Niger (694)
 5. Benin Benin (97)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (7)
 7. Wales Wales (4)
 8. England England (3)
 9. Republiken Kongo Republiken Kongo (2)
 10. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (2)
 11. Island Island (2)
 12. Frankrike Frankrike (1)
 13. Indien Indien (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)
 15. Norge Norge (1)
 16. Filippinerna Filippinerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abatcha runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abatcha efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abatcha är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abatcha är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abatcha när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abatcha.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abatcha har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abatcha som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abatcha kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abatcha ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abatcha eller något av de liknande efternamnen till Abatcha kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abatcha har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abatcha, men med en gemensam rot.

 1. Afatchao
 2. Abatecola
 3. Abatucci
 4. Apetche
 5. Abats
 6. Abades
 7. Abadez
 8. Abadias
 9. Abbatucci
 10. Abitz
 11. Abts
 12. Abtouche
 13. Abadjian
 14. Abetz
 15. Afteka
 16. Aftyka
 17. Abbadessa
 18. Abbattista
 19. Abbotts
 20. Abdeslam
 21. Abdis
 22. Abdous
 23. Abdus
 24. Aboites
 25. Aboitiz
 26. Aboytes
 27. Apitz
 28. Apodaca
 29. Apodaka
 30. Aptekar
 31. Aubets
 32. Avdic
 33. Abetxuko
 34. Avetik
 35. Abdias
 36. Aptecar
 37. Abdk
 38. Abudas
 39. Abidjan
 40. Abdić