Efternamn AbadjianAtt veta mer om Abadjian efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadjian ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadjian.

Abadjian efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadjian, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadjian är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadjian

Visa karta över efternamnet Abadjian

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadjian i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadjian, så att vi kan få exakt information om alla Abadjian som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadjian efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadjian efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadjian är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadjian i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (157)
 2. Argentina Argentina (40)
 3. Frankrike Frankrike (38)
 4. Kanada Kanada (25)
 5. Italien Italien (13)
 6. England England (11)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (10)
 8. Belgien Belgien (9)
 9. Libanon Libanon (7)
 10. Österrike Österrike (3)
 11. Hongkong Hongkong (2)
 12. Mexiko Mexiko (2)
 13. Ryssland Ryssland (2)
 14. Syrien Syrien (2)
 15. Australien Australien (1)
 16. Brasilien Brasilien (1)
 17. Tyskland Tyskland (1)
 18. Georgien Georgien (1)
 19. Makedonien Makedonien (1)
 20. Macao Macao (1)
 21. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadjian runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadjian efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadjian är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadjian är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abadjian när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abadjian.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abadjian har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abadjian som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abadjian kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abadjian ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abadias
 2. Abidjan
 3. Abdias
 4. Abdiaj
 5. Abades
 6. Abadez
 7. Abdis
 8. Avedikian
 9. Avedisian
 10. Abudas
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Abatcha
 14. Avdiaj
 15. Abatucci
 16. Abbadessa
 17. Abdeslam
 18. Abdous
 19. Abdus
 20. Abitz
 21. Aboitiz
 22. Apodaca
 23. Apodaka
 24. Avdic
 25. Avedissian
 26. Avetisian
 27. Abadgoitia
 28. Abdk
 29. Avdić
 30. Abdisalan
 31. Avdija
 32. Avdijaj
 33. Avdiji
 34. Abdiaziz
 35. Abu daqah
 36. Abd ghani
 37. Abdagic
 38. Abdes
 39. Afatchao
 40. Abudoj