Efternamn AbadgoitiaAtt veta mer om Abadgoitia efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadgoitia ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadgoitia.

Abadgoitia efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadgoitia, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadgoitia är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadgoitia

Visa karta över efternamnet Abadgoitia

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadgoitia i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadgoitia, så att vi kan få exakt information om alla Abadgoitia som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadgoitia efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadgoitia efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadgoitia är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadgoitia i världen

 1. Spanien Spanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadgoitia runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadgoitia efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadgoitia är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadgoitia är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abadgoitia genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abadgoitia. Detta beror på att efternamnet Abadgoitia ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abadgoitia när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abadgoitia.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abadgoitia kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abadgoitia ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abadgoitia eller något av de liknande efternamnen till Abadgoitia kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abadgoitia har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abadgoitia, men med en gemensam rot.

 1. Aboitiz
 2. Abadias
 3. Aboites
 4. Abdiji
 5. Abadjian
 6. Abades
 7. Abadez
 8. Abatecola
 9. Abatucci
 10. Abbadessa
 11. Abbattista
 12. Abbotts
 13. Abdikadir
 14. Abdis
 15. Abdous
 16. Abdoussi
 17. Abitz
 18. Aboytes
 19. Avedikian
 20. Avedisian
 21. Abdias
 22. Abdić
 23. Avdija
 24. Avdiji
 25. Abdiaziz
 26. Abd karim
 27. Abd ghani
 28. Abdagic
 29. Abd aziz
 30. Abdessamia
 31. Abatcha
 32. Abdiaj
 33. Abudoj
 34. Abats
 35. Abbots
 36. Abbatucci
 37. Abdeselam
 38. Abdeslam
 39. Abdeslami
 40. Abdessamad