Efternamn AbadiasAtt veta mer om Abadias efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadias ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadias.

Abadias efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadias, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadias är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadias

Visa karta över efternamnet Abadias

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadias i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadias, så att vi kan få exakt information om alla Abadias som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadias efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadias efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadias är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadias i världen

 1. Spanien Spanien (1074)
 2. Brasilien Brasilien (82)
 3. Mexiko Mexiko (46)
 4. Frankrike Frankrike (38)
 5. Argentina Argentina (29)
 6. Colombia Colombia (25)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (8)
 8. Kamerun Kamerun (2)
 9. Venezuela Venezuela (2)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Kina Kina (1)
 12. England England (1)
 13. Irland Irland (1)
 14. Peru Peru (1)
 15. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadias runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadias efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadias är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadias är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Abdias
 2. Abades
 3. Abdis
 4. Abudas
 5. Abadjian
 6. Abdiaj
 7. Abadez
 8. Abdous
 9. Abdus
 10. Abidjan
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Abdes
 14. Abats
 15. Avdiaj
 16. Abbadessa
 17. Abbotts
 18. Abitz
 19. Aboites
 20. Aboytes
 21. Abts
 22. Avdic
 23. Abdk
 24. Avdić
 25. Avdija
 26. Avdijaj
 27. Avdiji
 28. Abdiaziz
 29. Abdagic
 30. Aftis
 31. Abatcha
 32. Abudoj
 33. Abdz
 34. Abdek
 35. Avtzis
 36. Aftiss
 37. Abbots
 38. Apitius
 39. Abatucci
 40. Abdeslam