Efternamn AbdesAtt veta mer om Abdes efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdes ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdes.

Abdes efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdes, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdes är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdes

Visa karta över efternamnet Abdes

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdes i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdes, så att vi kan få exakt information om alla Abdes som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdes efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdes efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdes är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdes i världen

 1. Venezuela Venezuela (11)
 2. Brasilien Brasilien (4)
 3. Algeriet Algeriet (1)
 4. Kirgizistan Kirgizistan (1)
 5. Niger Niger (1)
 6. Syrien Syrien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdes runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdes efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdes är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdes är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdes genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdes. Detta beror på att efternamnet Abdes ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdes när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdes.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdes har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdes som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdes kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdes ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdes eller något av de liknande efternamnen till Abdes kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdes har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdes, men med en gemensam rot.

 1. Abades
 2. Abdis
 3. Abdus
 4. Abdek
 5. Abadez
 6. Abdous
 7. Abts
 8. Abdias
 9. Abdk
 10. Abudas
 11. Abdz
 12. Abats
 13. Abadias
 14. Abdeslam
 15. Abitz
 16. Aboites
 17. Aboytes
 18. Aubets
 19. Avdic
 20. Abdeslem
 21. Abdić
 22. Abdiji
 23. Aftis
 24. Abetz
 25. Abdiaj
 26. Abudoj
 27. Abbots
 28. Abbadessa
 29. Abbotts
 30. Abdeselam
 31. Abdeslami
 32. Abdoussi
 33. Apitz
 34. Abdesslam
 35. Abdesslem
 36. Abdesamad
 37. Abdesalam
 38. Abidjan
 39. Avdić
 40. Avdija