Efternamn AbdikadirAtt veta mer om Abdikadir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdikadir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdikadir.

Abdikadir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdikadir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdikadir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdikadir

Visa karta över efternamnet Abdikadir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdikadir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdikadir, så att vi kan få exakt information om alla Abdikadir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdikadir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdikadir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdikadir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdikadir i världen

 1. Somalia Somalia (43770)
 2. Kenya Kenya (13503)
 3. Etiopien Etiopien (3381)
 4. Kazakstan Kazakstan (346)
 5. Djibouti Djibouti (150)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (60)
 7. Sverige Sverige (18)
 8. Danmark Danmark (17)
 9. Belgien Belgien (10)
 10. Kanada Kanada (9)
 11. Egypten Egypten (9)
 12. Kirgizistan Kirgizistan (9)
 13. England England (6)
 14. Niger Niger (6)
 15. Norge Norge (5)
 16. Sydafrika Sydafrika (3)
 17. Nigeria Nigeria (3)
 18. Uganda Uganda (2)
 19. Brasilien Brasilien (2)
 20. Italien Italien (2)
 21. Ukraina Ukraina (1)
 22. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 23. Kina Kina (1)
 24. Finland Finland (1)
 25. Skottland Skottland (1)
 26. Island Island (1)
 27. Pakistan Pakistan (1)
 28. Qatar Qatar (1)
 29. Ryssland Ryssland (1)
 30. Rwanda Rwanda (1)
 31. Sydsudan Sydsudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdikadir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdikadir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdikadir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdikadir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdikadir genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdikadir. Detta beror på att efternamnet Abdikadir ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdikadir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdikadir.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdikadir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdikadir som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdikadir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdikadir ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdiaziz
 2. Abd karim
 3. Abdykadyrov
 4. Abdessadik
 5. Abdias
 6. Abd khalid
 7. Abdishakur
 8. Abdisalan
 9. Abdiji
 10. Abdagic
 11. Abd aziz
 12. Abdiaj
 13. Abades
 14. Abadez
 15. Abadias
 16. Abdeslami
 17. Abdessamie
 18. Abdis
 19. Abdoussi
 20. Abdykadyrova
 21. Aboitiz
 22. Aptekar
 23. Abdesamad
 24. Abdessadek
 25. Abdk
 26. Abdesalam
 27. Abdić
 28. Avdija
 29. Avdijaj
 30. Abdukarimov
 31. Avdiji
 32. Abd ghani
 33. Abdessamia
 34. Abbiatico
 35. Abdessadki
 36. Abdek
 37. Avdiaj
 38. Abatucci
 39. Abdeselam
 40. Abdeslam