Efternamn AbdykadyrovaAtt veta mer om Abdykadyrova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdykadyrova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdykadyrova.

Abdykadyrova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdykadyrova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdykadyrova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdykadyrova

Visa karta över efternamnet Abdykadyrova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdykadyrova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdykadyrova, så att vi kan få exakt information om alla Abdykadyrova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdykadyrova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdykadyrova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdykadyrova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdykadyrova i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (5024)
 2. Kazakstan Kazakstan (391)
 3. Ryssland Ryssland (101)
 4. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 5. Ukraina Ukraina (3)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 7. Frankrike Frankrike (1)
 8. Japan Japan (1)
 9. Uzbekistan Uzbekistan (1)
 10. Vietnam Vietnam (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdykadyrova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdykadyrova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdykadyrova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdykadyrova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Abdykadyrov
 2. Abdykalykova
 3. Abdykalykov
 4. Abdukarimova
 5. Abdykerimova
 6. Abdikadir
 7. Abduzhaparova
 8. Abdukarimov
 9. Abdykerimov
 10. Abd karim
 11. Abatecola
 12. Abbadessa
 13. Avdysheva
 14. Abades
 15. Abadez
 16. Abadias
 17. Abbattista
 18. Abdous
 19. Aptekar
 20. Abtsiauri
 21. Abadgoitia
 22. Abdessadik
 23. Abdias
 24. Abd khalid
 25. Abdesamad
 26. Abdessadek
 27. Abdk
 28. Abdishakur
 29. Abdesalam
 30. Abdisalan
 31. Abdiaziz
 32. Abdagic
 33. Abd aziz
 34. Abdessamia
 35. Abadjian
 36. Abbiatico
 37. Abatcha
 38. Abdiaj
 39. Abudoj
 40. Abdessadki