Efternamn AbduzhaparovaAtt veta mer om Abduzhaparova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abduzhaparova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abduzhaparova.

Abduzhaparova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abduzhaparova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abduzhaparova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abduzhaparova

Visa karta över efternamnet Abduzhaparova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abduzhaparova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abduzhaparova, så att vi kan få exakt information om alla Abduzhaparova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abduzhaparova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abduzhaparova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abduzhaparova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abduzhaparova i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (280)
 2. Kazakstan Kazakstan (21)
 3. Ryssland Ryssland (10)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (4)
 5. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abduzhaparova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abduzhaparova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abduzhaparova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abduzhaparova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abduzhaparova kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abduzhaparova ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abduzhaparova eller något av de liknande efternamnen till Abduzhaparova kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abduzhaparova har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abduzhaparova, men med en gemensam rot.

 1. Abdykadyrova
 2. Abdukarimova
 3. Abdykadyrov
 4. Abdukarimov
 5. Abdykalykova
 6. Abdussalaam
 7. Abdishakur
 8. Abdykerimova
 9. Abdykalykov
 10. Abatecola
 11. Abdessamad
 12. Abdikadir
 13. Abd khalid
 14. Abdesamad
 15. Abdessalam
 16. Abdesalam
 17. Abdisalan
 18. Abdykerimov
 19. Abu daqah
 20. Abd karim
 21. Abd ghani
 22. Abdessamia
 23. Abdessalami
 24. Avdysheva
 25. Abbadessa
 26. Abbattista
 27. Abdeselam
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdessamie
 31. Abdous
 32. Abdus
 33. Abtsiauri
 34. Abdessadik
 35. Abdesslam
 36. Abdias
 37. Abdesselam
 38. Abdessamed
 39. Abdessadek
 40. Abdessalem