Efternamn AbdessalamAtt veta mer om Abdessalam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdessalam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdessalam.

Abdessalam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdessalam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdessalam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdessalam

Visa karta över efternamnet Abdessalam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdessalam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdessalam, så att vi kan få exakt information om alla Abdessalam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdessalam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdessalam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdessalam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdessalam i världen

 1. Algeriet Algeriet (967)
 2. Marocko Marocko (511)
 3. Tchad Tchad (385)
 4. Egypten Egypten (305)
 5. Mauretanien Mauretanien (97)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (15)
 7. Spanien Spanien (5)
 8. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 9. Tunisien Tunisien (4)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 11. Frankrike Frankrike (2)
 12. Brasilien Brasilien (1)
 13. Kamerun Kamerun (1)
 14. Italien Italien (1)
 15. Jordanien Jordanien (1)
 16. Libyen Libyen (1)
 17. Oman Oman (1)
 18. Qatar Qatar (1)
 19. Sverige Sverige (1)
 20. Syrien Syrien (1)
 21. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdessalam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdessalam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdessalam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdessalam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdessalam när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdessalam.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdessalam kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdessalam ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdessalam eller något av de liknande efternamnen till Abdessalam kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdessalam har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdessalam, men med en gemensam rot.

 1. Abdesslam
 2. Abdesselam
 3. Abdessalem
 4. Abdesalam
 5. Abdessalami
 6. Abdeselam
 7. Abdeslam
 8. Abdessamad
 9. Abdussalaam
 10. Abdesslem
 11. Abdesselem
 12. Abdeslami
 13. Abdessamie
 14. Abdessadik
 15. Abdesamad
 16. Abdeslem
 17. Abdessamed
 18. Abdessadek
 19. Abdisalan
 20. Abdessamia
 21. Abdessadki
 22. Abdeselan
 23. Abdessemed
 24. Abbadessa
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abd karim
 28. Abdes
 29. Abades
 30. Abatecola
 31. Abdikadir
 32. Abdis
 33. Abdous
 34. Abdoussi
 35. Abdus
 36. Avedissian
 37. Abtsiauri
 38. Abdias
 39. Abdiaziz
 40. Abu daqah