Efternamn AbdessamedAtt veta mer om Abdessamed efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdessamed ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdessamed.

Abdessamed efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdessamed, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdessamed är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdessamed

Visa karta över efternamnet Abdessamed

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdessamed i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdessamed, så att vi kan få exakt information om alla Abdessamed som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdessamed efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdessamed efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdessamed är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdessamed i världen

 1. Algeriet Algeriet (1033)
 2. Mauretanien Mauretanien (22)
 3. Tunisien Tunisien (5)
 4. Marocko Marocko (4)
 5. Belgien Belgien (3)
 6. Danmark Danmark (1)
 7. Qatar Qatar (1)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdessamed runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdessamed efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdessamed är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdessamed är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdessamed genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdessamed har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdessamed som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdessamad
 2. Abdessemed
 3. Abdessamie
 4. Abdesamad
 5. Abdessadek
 6. Abdessalem
 7. Abdessamia
 8. Abdeslam
 9. Abdeslami
 10. Abdessadik
 11. Abdesslam
 12. Abdesslem
 13. Abdessalam
 14. Abdesselem
 15. Abdessadki
 16. Abdeselam
 17. Abdesselam
 18. Abdeslem
 19. Abdesalam
 20. Abdessalami
 21. Abbadessa
 22. Abdussalaam
 23. Abd khalid
 24. Abdishakur
 25. Abdisalan
 26. Abdes
 27. Abdeselan
 28. Abades
 29. Abadez
 30. Abdikadir
 31. Abdis
 32. Abdous
 33. Abdoussi
 34. Abdus
 35. Abtsiauri
 36. Abdias
 37. Abdiaziz
 38. Abd karim
 39. Abd ghani
 40. Abdagic