Efternamn AbdykerimovAtt veta mer om Abdykerimov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdykerimov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdykerimov.

Abdykerimov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdykerimov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdykerimov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdykerimov

Visa karta över efternamnet Abdykerimov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdykerimov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdykerimov, så att vi kan få exakt information om alla Abdykerimov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdykerimov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdykerimov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdykerimov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdykerimov i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (2481)
 2. Ryssland Ryssland (74)
 3. Kazakstan Kazakstan (68)
 4. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 5. Vitryssland Vitryssland (2)
 6. Costa Rica Costa Rica (1)
 7. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdykerimov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdykerimov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdykerimov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdykerimov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdykerimov genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdykerimov när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdykerimov.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdykerimov kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdykerimov ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdykerimova
 2. Abdukarimov
 3. Abdukarimova
 4. Abdykadyrov
 5. Abdykalykov
 6. Abd karim
 7. Abdykadyrova
 8. Abdykalykova
 9. Abdeselam
 10. Abdikadir
 11. Abdesamad
 12. Avetisov
 13. Abdeslam
 14. Abdeslami
 15. Abdessamad
 16. Abdessamie
 17. Abdis
 18. Abdoussi
 19. Aboytes
 20. Aptaker
 21. Abdesslam
 22. Abdias
 23. Abdesselam
 24. Abd khalid
 25. Abdesslem
 26. Abdeslem
 27. Abdessamed
 28. Abdk
 29. Abdesalam
 30. Abdić
 31. Abdiaziz
 32. Abdiji
 33. Abdagic
 34. Abd aziz
 35. Abdessamia
 36. Abbiatico
 37. Apteker
 38. Abdes
 39. Abdiaj
 40. Abdesselem