Efternamn AbdulganiyuAtt veta mer om Abdulganiyu efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulganiyu ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulganiyu.

Abdulganiyu efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulganiyu, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulganiyu är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulganiyu

Visa karta över efternamnet Abdulganiyu

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulganiyu i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulganiyu, så att vi kan få exakt information om alla Abdulganiyu som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulganiyu efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulganiyu efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulganiyu är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulganiyu i världen

 1. Nigeria Nigeria (25973)
 2. England England (4)
 3. Island Island (1)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulganiyu runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulganiyu efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulganiyu är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulganiyu är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdulganiyu när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdulganiyu.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulganiyu har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulganiyu som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulganiyu kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulganiyu ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdulghani
 2. Abdelgani
 3. Abdelghani
 4. Abdul-amir
 5. Abdul-aziz
 6. Abdul-ghani
 7. Abdulahi
 8. Abdulai
 9. Abdulatif
 10. Abdulaziz
 11. Abdulhadi
 12. Abdulhakim
 13. Abdulhamid
 14. Abdulkadir
 15. Abdulkarim
 16. Abdullahi
 17. Abdullahu
 18. Abdullatif
 19. Abdulmalik
 20. Abdulnabi
 21. Abdulrahim
 22. Abdelgadir
 23. Abdelhanin
 24. Abdul aziz
 25. Abdul amir
 26. Abdul ghani
 27. Abdul gadir
 28. Abdulian
 29. Abdulhanan
 30. Abdul-ali
 31. Abdul ganee
 32. Abdulahu
 33. Abdulan
 34. Abdulbaki
 35. Abdalahi
 36. Abdallahi
 37. Abdelali
 38. Abdelatif
 39. Abdelaziz
 40. Abdelhadi