Efternamn AbdulkarimovaAtt veta mer om Abdulkarimova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulkarimova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulkarimova.

Abdulkarimova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulkarimova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulkarimova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulkarimova

Visa karta över efternamnet Abdulkarimova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulkarimova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulkarimova, så att vi kan få exakt information om alla Abdulkarimova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulkarimova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulkarimova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulkarimova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulkarimova i världen

 1. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (838)
 2. Ryssland Ryssland (394)
 3. Kazakstan Kazakstan (91)
 4. Kirgizistan Kirgizistan (9)
 5. Österrike Österrike (1)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Sverige Sverige (1)
 8. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulkarimova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulkarimova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulkarimova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulkarimova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulkarimova genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdulkarimova. Detta beror på att efternamnet Abdulkarimova ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdulkarimova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdulkarimova.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulkarimova har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulkarimova som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulkarimova kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulkarimova ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdulkarimov
 2. Abdulkarim
 3. Abdelkarim
 4. Abdul-karim
 5. Abdul karim
 6. Abdoulkarim
 7. Abdelkerim
 8. Abdelkrim
 9. Abdulhakim
 10. Abdulkadir
 11. Abdulkareem
 12. Abdullayeva
 13. Abdulrahim
 14. Abdullaeva
 15. Abdelkarin
 16. Abdalkarem
 17. Abdulova
 18. Abdulaeva
 19. Abdelkariem
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelkamel
 23. Abdelkazem
 24. Abdelrahim
 25. Abdul-amir
 26. Abdul-aziz
 27. Abdul-hakim
 28. Abdul-kareem
 29. Abdul-rahim
 30. Abdulahi
 31. Abdulai
 32. Abdularuf
 33. Abdulatif
 34. Abdulaziz
 35. Abdulhadi
 36. Abdulhamid
 37. Abdulkhalil
 38. Abdullahi
 39. Abdullatif
 40. Abdullayev