Efternamn Abdulla didiAtt veta mer om Abdulla didi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulla didi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulla didi.

Abdulla didi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulla didi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulla didi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulla didi

Visa karta över efternamnet Abdulla didi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulla didi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulla didi, så att vi kan få exakt information om alla Abdulla didi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulla didi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulla didi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulla didi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulla didi i världen

 1. Maldiverna Maldiverna (150)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulla didi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulla didi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulla didi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulla didi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdulla didi. Detta beror på att efternamnet Abdulla didi ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulla didi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulla didi som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdulhadi
 2. Abdulhamid
 3. Abdulkadir
 4. Abdullahi
 5. Abdullatif
 6. Abdelhafidi
 7. Abdallahi
 8. Abdallaoui
 9. Abdelhadi
 10. Abdelhafid
 11. Abdelhamid
 12. Abdellahi
 13. Abdellaoui
 14. Abdellati
 15. Abdellatif
 16. Abdelmajid
 17. Abdillahi
 18. Abdollahi
 19. Abdul-ahad
 20. Abdul-amir
 21. Abdul-aziz
 22. Abdul-hadi
 23. Abdul-hamid
 24. Abdul-majid
 25. Abdul-qadir
 26. Abdul-rashid
 27. Abdul-wadud
 28. Abdul-wahid
 29. Abdulahad
 30. Abdulahi
 31. Abdulai
 32. Abdulatif
 33. Abdulaziz
 34. Abdulhakim
 35. Abdulkarim
 36. Abdulla
 37. Abdullah
 38. Abdullahu
 39. Abdullayev
 40. Abdullayeva