Efternamn AbdollahzadehAtt veta mer om Abdollahzadeh efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdollahzadeh ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdollahzadeh.

Abdollahzadeh efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdollahzadeh, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdollahzadeh är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdollahzadeh

Visa karta över efternamnet Abdollahzadeh

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdollahzadeh i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdollahzadeh, så att vi kan få exakt information om alla Abdollahzadeh som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdollahzadeh efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdollahzadeh efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdollahzadeh är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdollahzadeh i världen

 1. Iran Iran (13156)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (55)
 3. Kanada Kanada (26)
 4. England England (23)
 5. Sverige Sverige (17)
 6. Finland Finland (5)
 7. Nederländerna Nederländerna (5)
 8. Thailand Thailand (5)
 9. Norge Norge (4)
 10. Frankrike Frankrike (3)
 11. Brasilien Brasilien (2)
 12. Tyskland Tyskland (2)
 13. Skottland Skottland (2)
 14. Georgien Georgien (2)
 15. Indien Indien (2)
 16. Armenien Armenien (1)
 17. Österrike Österrike (1)
 18. Australien Australien (1)
 19. Wales Wales (1)
 20. Kroatien Kroatien (1)
 21. Italien Italien (1)
 22. Malaysia Malaysia (1)
 23. Portugal Portugal (1)
 24. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdollahzadeh runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdollahzadeh efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdollahzadeh är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdollahzadeh är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdollahzadeh. Detta beror på att efternamnet Abdollahzadeh ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdollahzadeh har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdollahzadeh som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdollahzadeh kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdollahzadeh ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdullazadeh
 2. Abdollahi
 3. Abdul-ahad
 4. Abdulahad
 5. Abdollah
 6. Abdoulkader
 7. Abdelwahad
 8. Abdalahmad
 9. Abdalahe
 10. Abdallah
 11. Abdallahi
 12. Abdelfatah
 13. Abdelfattah
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhady
 16. Abdeljawad
 17. Abdelkader
 18. Abdelkazem
 19. Abdelkhalek
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdelqader
 23. Abdelrahman
 24. Abdelraza
 25. Abdelwahab
 26. Abdillah
 27. Abdillahi
 28. Abdoulaye
 29. Abdul-azeez
 30. Abdul-hadi
 31. Abdulhadi
 32. Abdullah
 33. Abdullahi
 34. Abdullahu
 35. Abdullayev
 36. Abdulraheem
 37. Abdulrahman
 38. Abdoulahi
 39. Abdullaev
 40. Abdullaeva