Efternamn Abdul faththahAtt veta mer om Abdul faththah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul faththah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul faththah.

Abdul faththah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul faththah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul faththah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul faththah

Visa karta över efternamnet Abdul faththah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul faththah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul faththah, så att vi kan få exakt information om alla Abdul faththah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul faththah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul faththah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul faththah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul faththah i världen

 1. Maldiverna Maldiverna (41)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul faththah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul faththah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul faththah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul faththah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul faththah genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul faththah har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul faththah som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdel fattah
 2. Abdelfattah
 3. Abdul sattar
 4. Abdelfatah
 5. Abdul-sattar
 6. Abdul-wahhab
 7. Abdelfettah
 8. Abdul rahman
 9. Abdel sattar
 10. Abdul latheef
 11. Abdul rahmaan
 12. Abdul satar
 13. Abdel-fatah
 14. Abdel-sattar
 15. Abdul-ahad
 16. Abdul-rahman
 17. Abdulahad
 18. Abdulrahman
 19. Abdelouahhab
 20. Abdelfetah
 21. Abdul jabbar
 22. Abdul razzaq
 23. Abdel zahra
 24. Abdul latif
 25. Abdel wahab
 26. Abdul raheem
 27. Abdul rasheed
 28. Abdul razzag
 29. Abdul samad
 30. Abdul hanan
 31. Abdulrahaman
 32. Abdulsatar
 33. Abdulwahab
 34. Abdul hannan
 35. Abdul mannan
 36. Abdul gadhir
 37. Abdul razaq
 38. Abdul haq
 39. Abdul jabar
 40. Abdel rahman