Efternamn Abad de sotoAtt veta mer om Abad de soto efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abad de soto ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abad de soto.

Abad de soto efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abad de soto, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abad de soto är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abad de soto

Visa karta över efternamnet Abad de soto

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abad de soto i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abad de soto, så att vi kan få exakt information om alla Abad de soto som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abad de soto efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abad de soto efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abad de soto är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abad de soto i världen

 1. Spanien Spanien (15)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abad de soto runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abad de soto efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abad de soto är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abad de soto är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abad de soto när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abad de soto.

 1. Abades
 2. Abadez
 3. Abadias
 4. Abatecola
 5. Abbadessa
 6. Abdeslam
 7. Abdesslam
 8. Abdesslem
 9. Abdeslem
 10. Abou diakite
 11. Abdes
 12. Abbattista
 13. Abdeselam
 14. Abdeslami
 15. Abdessamad
 16. Abdessamie
 17. Abdis
 18. Abdous
 19. Abdoussi
 20. Abdus
 21. Aboites
 22. Aboytes
 23. Abadgoitia
 24. Abetxuko
 25. Abdessadik
 26. Abdias
 27. Abdesselam
 28. Abd khalid
 29. Abdesamad
 30. Abdessamed
 31. Abdessalam
 32. Abdessadek
 33. Abdessalem
 34. Abudas
 35. Abdesalam
 36. Abdykerimova
 37. Abdykerimov
 38. Abu daqah
 39. Abd karim
 40. Abd ghani