Efternamn Abd al-muttalibAtt veta mer om Abd al-muttalib efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd al-muttalib ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd al-muttalib.

Abd al-muttalib efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd al-muttalib, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd al-muttalib är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd al-muttalib

Visa karta över efternamnet Abd al-muttalib

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd al-muttalib i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd al-muttalib, så att vi kan få exakt information om alla Abd al-muttalib som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd al-muttalib efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd al-muttalib efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd al-muttalib är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd al-muttalib i världen

 1. Afghanistan Afghanistan (15)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd al-muttalib runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd al-muttalib efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd al-muttalib är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd al-muttalib är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abd al-muttalib genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd al-muttalib. Detta beror på att efternamnet Abd al-muttalib ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abd al-muttalib har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abd al-muttalib som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abd al-muttalib eller något av de liknande efternamnen till Abd al-muttalib kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abd al-muttalib har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abd al-muttalib, men med en gemensam rot.

 1. Abdelmoutalib
 2. Abd al malik
 3. Abd al-manan
 4. Abd al-hadi
 5. Abd al-qadir
 6. Abdel-sattar
 7. Abdelmalik
 8. Abdul-jalil
 9. Abdul-khaliq
 10. Abdul-majid
 11. Abdul-sattar
 12. Abdulmalik
 13. Abdalmalak
 14. Abdul-ali
 15. Abdul malik
 16. Abutalib
 17. Abdul-malak
 18. Abd-el-aziz
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdel-salam
 22. Abdelali
 23. Abdelfattah
 24. Abdelhalim
 25. Abdellouli
 26. Abdelmajid
 27. Abdelmalak
 28. Abdelmalek
 29. Abdelmalki
 30. Abdelouahab
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-aziz
 33. Abdul-baqi
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-ghani
 36. Abdul-hadi
 37. Abdul-hakim
 38. Abdul-hamid
 39. Abdul-karim
 40. Abdul-qadir